GITR – Get in the ring [2020]

GITR е настан преку кој ќе ги доближиме новитетите на потенцијалниот пазар во земјата и странство, до новите и идни старт-ап компании. Целта на овој настан е преку помош на луѓето кои го поминале патот и стигнале до успешни старт-ап компании, со нивната пасија и тајна за успех, да поттикнеме стимул за креативни идејни решенија, а на веќе постоечките да им помогнеме во понатамошен раст и развој.
1-3.12.2020

Платформа за колаборација

Настанот е завршен.

Спонзори